OVER JWB ICT

JWB ICT Project Management, kortweg JWB ICT, is de onderneming van Jan Willem Bartz. JWB ICT is een onafhankelijk adviesbureau dat is gespecialiseerd in het selecteren, implementeren en beheren van ERP (Enterprise Resource Planning) software in het bijzonder van SAP of Microsoft. Daarnaast heeft Jan Willem een brede ervaring in het managen van ICT programma’s en kan hij ook worden ingezet als interim ICT manager.

De afgelopen 20 jaar heeft Jan Willem meer dan 70 succesvolle ICT implementaties geleid, zowel in binnen als buitenland. Daarbij heeft hij kennis en ervaring opgedaan van verschillende branches waaronder handel, medische toeleveranciers, logistieke dienstverlening,  farmacie, chemie, retail, projectorganisaties, maritiem, financiële dienstverlening, ICT services en energie.

De combinatie van de juiste project management skills en inhoudelijke kennis van ERP software en bedrijfsprocessen stelt JWB ICT in staat elk ICT project te structuren om zo de klant te helpen haar doelstellingen te bereiken.

Jan Willem Bartz heeft een master in Bedrijfseconomie (afgestudeerd aan Tilburg University in 1993). In zijn vrije tijd is hij o.a. voorzitter van Invictus, een stichting die sportaccommodaties in de Gemeente Hulst exploiteert.

Back to Top